Kulttuurituottaja (ylempi AMK)

60 op | 1 vuosi | Helsinki
Hakeminen: Opintopolku.fi

Kun olet saanut AMK-tutkintosi jälkeen kaksi vuotta alan työkokemusta, voit hakea suorittamaan kulttuurituottaja (ylempi AMK) -tutkintoa. 

Opinnot on mahdollista suorittaa kokonaisuudessaan verkossa monipuolisia etäyhteyksiä hyödyntäen. 

Ylempi AMK -tutkinto valmistaa vaativiin kehittämis- ja johtotehtäviin, ja antaa saman pätevyyden kuin yliopistossa suoritettu maisteritutkinto. Yliopisto-opiskelusta poiketen Humakissa opiskelu on käytännönläheistä ja vahvasti työelämään linkittyvää. Opintojaksoihin sisältyvät tehtävät, kuten myös opinnäytetyön, voi kytkeä Humakissa toteutettaviin kehittämishankkeisiin tai tehdä omalle työpaikalle. 

Tutkinto alansa ammattilaisille 

Kulttuurituottaja (ylempi AMK) on suunnattu luovalla sektorilla tuotannollisissa tehtävissä toimiville kulttuurituotannon ammattilaisille, jotka haluavat syventää, laajentaa ja päivittää osaamistaan. Tutkinto vahvistaa opiskelijan omien tietojen ja taitojen kehittämistä muuttuvissa toimintaympäristöissä ja antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua muiden alan osaajien kanssa. 

Koulutuksen laajuus on 60 opintopistettä ja sen suorittamisaika on yksi vuosi (12 kk). 

”Kun oli jo jonkin verran työuraa takana, oli hyvä hetki lähteä opiskelemaan. Opinnot antoivat buustia ammatillisesti ja henkisesti”

Kulttuurituottaja (ylempi AMK), alumni